vrijdag 20 april 2012

Feest !

Ondanks alle moeilijkheden, stress en verdriet zijn we deze dagen in heuse feeststemming. Na een fijne Pasen kregen we na een week van spanning te horen dat Jesse zijn MRI in orde was.  Veiligheidshalve werd er immers op woensdag na Pasen bij hem ook een uitvoerig onderzoek gedaan onder volledige narcose om het een en ander bij hem te kunnen uitsluiten.

Een aantal signalen, die een duidelijke parallel vertoonden met de klachten die Marieke aanvankelijk had, wekten reeds lange tijd de nodige ongerustheid bij ons als ouders, maar ook bij professionele hulpverleners. Na maanden wachten werd dan uiteindelijk toch overgegaan tot een degelijk onderzoek om het een en ander uit te sluiten.  OEF ! Een mens houdt op den duur met alles rekening en staat van niets nog versteld. Gelukkig werd ieders ongerustheid onlangs weggenomen.
Hopelijk zal ook de volgende MRI van Marieke begin mei eens eindelijk positiever nieuws brengen.

 De vrees en stress die dat volgende onderzoek weer met zich meebrengt remt onze blijdschap echter niet :-) We hebben immers alle redenen tot dankbaarheid en geluk dezer dagen . . .

Niet enkel is Jesse zijn scan OK, maar ons kleine grote meid wordt morgen op 21 april 10 jaar ! ! !

Marieke . . . een tiener !

10 jaar geleden rond dezelfde tijd . . .  Ongelooflijk !
Slechts een jaar geleden hielden we er rekening mee dat ze die leeftijd misschien niet zou halen en kijk . . . morgen wordt ons meisje 10 :-)

We zijn met haar zo blij dat we dit mogen meemaken !
We zijn zo dankbaar dat zij in ons leven is . . .dankbaar om wie ze is en wat ze ons gaandeweg leert . . . en dat is een heleboel.

7 opmerkingen:

  1. Ook langs deze weg, hiep piep hoera voor Marieke en ook wij zijn zo blij dat we haar kennen! We wensen jullie morgen een reuze fijn verjaardagsfeestje toe

    en vooral dat Marieke met volle teugen hiervan kan genieten ...Een heel leuke dag toegewenst xxxxxtante Lydia en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een fijne verjaardag voor Marieke! Een fijn feest voor jullie allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkige verjaardag, Marieke! Hopelijk kunnen jullie allemaal genieten van een fijn verjaardagsweekend.
    Patricia, Myra en co

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gelukkige verjaardag Marieke. Blij dat ik je heb leren kennen op het feestje van Lydia. warme knuf en dikke zoen. Lieve (info@lieve-bullens.be)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Marieke,

    Van harte gefeliciteerd met je 10de verjaardag. We hopen dat je er enorm van zult genieten en wensen je een fijne dag toe.

    Ook prachtig nieuws voor Jesse. Echt een weekend voor jullie om eens te feesten.

    Hartelijke knuffel,
    Gwenda en ouders

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ook van moeke een gelukkige verjaardag voor Marieke hopelijk heb je een leuk feestje gehad.En wat een goed nieuws dat alles ok is met Jesse geniet met volle teugen van alle kleine mooie dingen in het leven Dikke knuffels moeke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Amai, we waren ons niet bewust van die nieuwe angsten in jullie leven. Gelukkig is alles ok met Jesse. Hij zal wel genoeg afzien met Mariekes ziekte op zich.

    Hopelijk heeft Jesse ook vrolijk kunnen genieten van de feesten van Marieke. Vooral het feestje van zaterdag leek de moeite!!! We zijn benieuwd naar de foto's!

    Ik hoop dat het voor jullie allemaal een geweldige ervaring was. Ons Liselore heeft er enorm van genoten, ze was dan ook stikkapot toen ze thuiskwam.

    Veel liefs en dikke knuffels!
    Lisbet en co

    BeantwoordenVerwijderen

Mooie citaten


"Sommige dingen zie je met je ogen, andere zie je met je hart !"


"God does not take away the darkness, but He guides us through it!"


"Today is a gift, that's why it is called the present."


" Wat ons staande houdt in dit leven is het gevoel aan anderen te behoren."

Couperus